AIGUA

un viatge pels sentits al Parc Natural del Montseny

Una ruta teatralitzada inclusiva a l'itinerari adaptat de la font del Frare. Es tracta d'una proposta d'integració amb l'entorn, tot desenvolupant els sentits, que incorpora recursos d'accessibilitat per a persones amb discapacitats sensorials, intel·lectuals o físiques perquè tothom hi pugui gaudir en igualtat de condicions.

Recursos d'accessibilitat: Itinerari adaptat (700 m) sense pendent i amb paviment asfaltat, interpretació en llengua de signes, suport a la lectura labial, informació prèvia per escrit de l'activitat i/o disponibilitat d'emissores FM prèvia demanda al correu electrònic indicat amb la col·laboració de la Federació ACAPPS, audiodescripció i fitxes tàctils. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Obra Social de La Caixa.

naTUra

un viatge pels sentits al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Foto: J. Melero
Foto: J. Melero

És un itinerari guiat i teatralitzat dirigit a tots els públics que té un marcat caràcter inclusiu, això és, que està adaptat especialment a persones amb discapacitats (auditiva, visual, intel·lectual, i mobilitat reduïda). L'objectiu és fer un viatge pels sentits, despertant tot allò que és comú a totes les persones: la nostra capacitat per sentir i per emocionar-nos. La producció del projecte ha estat finançada per l'Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.

 

Es un itinerario guiado y teatralizado dirigido a todos los públicos que tiene un marcado carácter inclusivo, esto es, que está adaptado especialmente a personas con discapacidades (auditiva, visual, intelectual, y movilidad reducida). El objetivo es hacer un viaje por los sentidos, despertando todo aquello que es común a todas las personas: nuestra capacidad para sentir y para emocionarnos. La producción del proyecto ha sido financiada por el Área d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.


Teatre social

HAMBRE

Iniciativa  teatral destinada a mejorar las relaciones interpersonales en el aula, tanto entre compañeros como entre docentes y alumnado. Dirigido especialmente a adolescentes que han crecido en entornos de violencia.

Castellà o català

¡¿NO ES MUCHO PEDIR?!

Obra de teatro foro para la resolución creativa de conflictos en el ámbito familiar. Pensado sobre todo para la mejora de las relaciones entre padres/madres e hijos adolescentes.

Castellà i català

EL REGALITO DE NAVIDAD

Breve escena de teatro foro que da inicio a un debate sobre el consumo responsable y la satisfacción de “necesidades”.

Castellà o català